fbpx Saltar al contenido
Starholding Català

Davant les restriccions. Et protegim desinfectant!

julio 22, 2020

A causa de les restriccions imposades per la Generalitat a Barcelona i a les seves ciutats adjacents (Viladecans, El Prat, Sant Joan Despí, Sant Boi, Cornellà, Esplugues, L’Hospitalet, Sant Just Desvern, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs i Badalona), la incertesa davant un nou confinament total regna a l’ambient. 

A causa de les restriccions imposades a Barcelona i les seves ciutats del voltant, un nou confinament pot aparèixer. A Star Holding ho volem evitar, per això volem desinfectar la teva llar.

Davant de tal panorama, l’equip de Star Holding et vol ajudar.

Si vius en una d’aquestes ciutats afectades per les restriccions, contacta amb nosaltres i desinfectarem la teva llar perquè puguis estar tranquil o tranquil·la a casa teva.

No demanem res per aquest servei. La desinfecció és gratis, no heu de pagar-nos res. És la nostra forma d’ajudar als nostres veïns i veïnes a viure amb més tranquil·litat i evitar que les restriccions vagin a més (no desitgem que hi hagi un nou confinament total que ens faria molt mal en massa aspectes).

Per concretar el dia i l’hora de la desinfecció o si teniu dubtes al respecte, podeu:

A Star Holding estem per tu. No volem que tot vagi a més i aquesta és la nostra manera d’ajudar-vos a tots. 

Evitem més mals protegint-nos entre tots!